Gizlilik Kurallarımız

İstanbul Barosu avukatı Muhammed Fatih Yazıcı'ya aite olan beylikduzuavukat.com web sitesinin ziyaret edilmesi, iletişim formu yolu ile Av. Muhammed Fatih Yazıcı ile iletişime geçilmesi aşağıda yer alan kurallara tabidir.

  • beylikduzuavukat.com web sitesi, Avukat Muhammed Fatih Yazıcı'nın mesleki faaliyetleri internet üzerinden sürdürmek ve müvekkillerini online platform üzerinden bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde reklam, iş sağlama veya başka bir ticari amaç gütmemektedir. beylikduzuavukat.com web sitesinin içeriği Türkiye Barolar Birliği‘nin Meslek Kurallarına ve Reklam Yasağı Yönetmeliği’ne uygun olarak yayınlanmıştır.
  • Müvekkillerinin hukuki sırları Av. Muhammed Fatih Yazıcı için büyük önem arz etmektedir. Müvekkil tarafından Av. Muhammed Fatih Yazıcı'ya aktarılmış olan her bilgi, sır saklama yükümlülüğümüz de gözetilerek profesyonel gizlilik ve sorumluluk esaslarına uygun olarak gizli tutulur. Yasal mevzuat ile zorunlu kılınmadığımız müddetçe edindiğimiz bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşımı söz konusu dahi olamaz.
  • beylikduzuavukat.com web sitesinin ziyaret edilmesi, sitede yayınlanan iletişim formu aracılığıyla Av. Muhammed Fatih Yazıcı ile iletişim kurulması ziyaretçi ile Av. Muhammed Fatih Yazıcı bir vekalet ilişkisi oluşturmayacaktır.
  • Av. Muhammed Fatih Yazıcı'nın açık izni olmadan, beylikduzuavukat.com web sitesine, başka bir web sitesinden link verilemez.
  • beylikduzuavukat.com web sitesini ziyaret edenler, yukarıdaki Gizlilik Kurallarımızı kabul etmiş sayılır.