Yasal Uyarı

İstanbul Barosu avukatı Muhammed Fatih Yazıcı'ya ait olan beylikduzuavukat.com web sitesi ve site içerisinde yer alan bilgilerin tamamı bilgilendirme amaçlıdır. Site içersinde yayınlanan hukuki makaleler ve paylaşılan videolar vekil – müvekkil ilişkisi doğurmaz ve hukuki tavsiye ya da danışmanlık olarak kabul edilemez. Vekil-müvekkil ilişkisinin kurulabilmesi için tarafların iradelerinin aynı yönde uyuşması gerekmektedir.

beylikduzuavukat.com web sitesindeki tüm hukuki makalelerin metin içerikleri ile birlikte makalelerde kullanılan görsellerin ve videoların fikri hakları Av. Muhammed Fatih Yazıcı’ya aittir. Avukat Muhammed Fatih Yazıcı'dan yazılı izin almadan beylikduzuavukat.com web sitedeki hiçbir içerik bir başka internet sitesinde ya da bir başka platformda yayınlanmaz, kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. İzinsiz şekilde kopyalama, çoğaltma veya yayın yapanlar hakkında Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ na muhalefet etmekten yasal haklarımızı kullanacağımızı hatırlatırız.

beylikduzuavukat.com web sitesinde yayınlanan bilgiler Avukatlık Meslek İlkeleri’ne, Türkiye Barolar Birliği’nce hazırlanan Reklam Yasağı Yönetmeliği’ne ve Avrupa Birliği Avukatlık Meslek Kuralları’na uygun olarak düzenlenmiştir. Sitede yer alan bilgilerin bir kısmı yahut tamamı herhangi bir bildirim zorunluluğu olmaksızın değiştirilebilir.