Avukatınıza Telefonla Ulaşabilirsiniz.

Avcılar İş Hukuku Avukatı

Avcılar iş hukuku avukatı Muhammed Fatih Satıcı hukuki sorunlarınızın çözümünde İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan ofisinde Avcılar iş avukatı olarak İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Avcılar İş Avukatı

Avcılar İş Hukuku Avukat Av. Muhammed Fatih Satıcı iş hukuku alanındaki faaliyetleri işçi ile işveren arasında yazılı veya sözlü olarak ortaya çıkan ve iş akdinden doğan bütün problemlerin çözümü alanında faaliyet göstermektedir.

İş Hukuku İş Mahkemesi Avukatı olarak Av. Muhammed Fatih Satıcı İşveren Şirket Danışmanlığı, İşçi Maaş Kıdem ve İhbar Tazminatı Davaları, İşe İade Davası, İş Kazaları Sonrası Destekten Yoksun Kalma, Tazminatı Davaları, İşçi Hizmet Tespiti Davaları, Yurtdışı Borçlanmalar ve Çalışmanın Tespiti, Yurt dışı İşe Giriş Tarihinin Türkiye’de Geçerli Sayılması davaları alanında İstanbul Avcılar’ da İş Hukuku Avukatı olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Avcılar Avukat Bürosu

Avcılar İş Hukuku Avukatı Arıyorum diyorsanız Avukatın deneyimi göz önünde bulundurulması gereken unsurlar arasında yer almaktadır. Avukatın deneyimi son derece önemlidir ve avukatın deneyimi arttıkça davanın başarılı bir şekilde sonuçlanma ihtimali de yükselecektir.

İş Hukuku Alanında Sunduğumuz Hizmetlerimiz

  • Kıdem tazminatı,
  • İhbar tazminatı, 
  • Fazla mesai ( fazla çalışma ) ücreti, 
  • Hafta tatili ücreti, 
  • İşçi maaş ücretiİşe iade davalarıYurt dışı borçlanma, 
  • Yurt dışı borçlanma prim miktarı, 
  • Yurtdışı borçlanma emeklilikİş kazası, 
  • İş kazası tespit davası, 
  • iş kazası tazminat ( destekten yoksun kalma tazminatı)

Avcılar Yetkili İş Mahkemesi

Avcılar ilçesi Küçükçekmece Adliyesine bağlı olduğundan Avcılar yetkili iş mahkemesi Küçükçekmece adliyesindedir.

Avcılar'da Avukat Muhammed Fatih Satıcı sadece İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında hizmet sunmamaktadır. Bunun dışında Avcılar boşanma avukatı olarak Aile ve Boşanma Hukuku alanında, Avcılar ceza avukatı olarak Ceza Hukuku alanında, Avcılar icra avukatı olarak İcra Hukuku alanında, gayrimenkul avukatı Avcılar olarak Gayrimenkul ve İnşaat Hukuku alanında, Miras Hukuku alanında, Ticaret Hukuku, İnternet ve Bilişim Hukuku, Tüketici Hukuku, Tazminat Hukuku, Sigorta Hukuku, Vatandaşlık Hukuku, Vergi Hukuku ve Yabancılar Hukuku alanlarında avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.