Avukatınıza Telefonla Ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul Avukatı Avcılar

Gayrimenkul avukatı Avcılar olarak hizmet sunan Muhammed Fatih Satıcı hukuki sorunlarınızın çözümünde İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan ofisinde Avcılar gayrimenkul avukatları olarak Gayrimenkul ve İnşaat Hukuku alanında avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Avcılar Avukatlık Bürosu

Avcılar Gayrimenkul Hukuku Avukatı Av. Muhammed Fatih Satıcı

Gayrimenkul avukatı ve emlak avukatları olarak Avcılar Emlak ve Gayrimenkul  Avukatı olarak faaliyet sürdüren Av. Muhammed Fatih Satıcı Kat karşılığı inşaat sözleşmeleri hazırlanması, Tapu tesis, iptal, tescil davaları açılması ve takibi, Muvazaalı satışlarda (mal kaçırmak amacıyla yapılan hileli işlemler) tasarrufun iptali davaları açılması ve takibi, İpotek tesisi, ipoteğin paraya çevrilmesi konularının takibi, İntifa hakkı, geçit hakkı, aynileştirilmiş şahsi haklara ilişkin ihtilafların çözümlenmesi, Müteahhitlik, tedarik, taşeronluk ve benzeri inşaat hizmetlerine ilişkin sözleşmelerin hazırlanması, Ön satış ve kiralama sözleşmeleri, yönetim planı hazırlanması ve tapuya şerhlerinin yapılması, Kat Mülkiyeti Kanunu’ ndan kaynaklanan ihtilafların çözümü, Kamulaştırma bedelinin tespiti davaları, Kamulaştırmasız el atma davaları, Meni müdahale ve Ecri misil davaları, Tapu kaydının düzeltilmesi davaları alanında İstanbul Avcılar’ da Gayrimenkul ve Emlak Avukatı olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Avcılar Avukat

Avcılar Emlak Avukatı arıyorum diyorsanız Avukatın deneyimi göz önünde bulundurulması gereken unsurlar arasında yer almaktadır. Avukatın deneyimi son derece önemlidir ve avukatın deneyimi arttıkça davanın başarılı bir şekilde sonuçlanma ihtimali de yükselecektir.

Gayrimenkul Hukuku Alanında Sunduğumuz Hizmetlerimiz

  • Kat karşılığı inşaat sözleşmeleri hazırlanması, 
  • Tapu tesis, iptal, tescil davaları açılması ve takibi, 
  • İpotek tesisi, ipoteğin paraya çevrilmesi konularının takibi,
  • İntifa hakkı, geçit hakkı, aynileştirilmiş şahsi haklara ilişkin ihtilafların çözümlenmesi, 
  • Yapı kooperatifi yönetim ve işlemleri, 
  • Ruhsatlandırma ve imar durumu belirlenmesi hizmetleri, 
  • Müteahhitlik, tedarik, taşeronluk ve benzeri inşaat hizmetlerine ilişkin sözleşmeler, 
  • Kat mülkiyeti ve irtifakı kurulumu, 
  • Ön satış ve kiralama sözleşmeleri, 
  • Yönetim planı uygulamaları ve tapuya şerhlerinin yapılması

Avcılar'da Avukat Muhammed Fatih Satıcı

Avcılar'da Avukat Muhammed Fatih Satıcı sadece Gayrimenkul ve İnşaat Hukuku alanında hizmet sunmamaktadır. Bunun dışında Avcılar boşanma avukatı olarak Aile ve Boşanma Hukuku alanında, Avcılar ceza avukatı olarak Ceza Hukuku alanında, Avcılar icra avukatı olarak İcra Hukuku alanında, Avcılar iş hukuku avukatı olarak İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında, Miras Hukuku alanında, Ticaret Hukuku, İnternet ve Bilişim Hukuku, Tüketici Hukuku, Tazminat Hukuku, Sigorta Hukuku, Vatandaşlık Hukuku, Vergi Hukuku ve Yabancılar Hukuku alanlarında avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.